Augustus /september

21 sept

Snelle halve marathon in Kopenhagen voor Dominic BerseeDominic liep zondag 1:06.38 over 21,1 km. Super snel, namelijk gemiddeld 3:09 per km, dat is 15:45 per 5km! Vandaag verschenen er al weer berichten dat hij op hoogte stage is in Sankt Moritz Zwitserland, hij zal zich daar voorbereiden op zijn eerste marathon, die van Amsterdam op 17 oktober.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan en buitenshuis

Inga Michejenko was weer super goed bezig afgelopen weekend! De 38 jarige dame liep 2:15 over 800 meter Gefeliciteerd Inga!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

29 aug

Knappe prestaties van Dominic Bersee en junior Bram Van Druten tijdens het NK 10km op de weg. Dominic en Bram kunnen terugkijken op een mooi NK 10km. Dominic die volop in training is voor de marathon van Amsterdam had speciaal een plekje in zijn schema vrij gehouden voor deze unieke race. Eindelijk was er weer een wegwedstrijd met een tijd van 30’49 was hij heel tevreden. Bram liep onder de winderige omstandigheden zelfs een persoonlijk record van 34’29 waarmee hij binnenkomt op plek 4 van de juniorranglijst van Olympus’70 die met 32’57 aangevoerd wordt door Tristan Valkenburg.

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, staande mensen en buitenshuis

27 aug

C.A.V. Energie Barendrecht heeft zich deze zomer gemanifesteerd als de place to be in Zuid Holland.Drie Ruitenburg Runners kwamen vanavond in actie op de snelle baan in Barendrecht. Peter Pollemans houdt van races, liefs zoveel mogelijk. Hij ging net als woensdag voor de dubbel 800 en 3000 binnen een uur en liep nog redelijke tijden ook! Arthur van Dijk liep een clubrecord op de 3000 meter en Stephan Stam die bezig is met het bouwen van zijn eigen camper, kon ook nog even tijd vrij maken voor een snelle 3000 meter. Proficiat mannen!

16 aug

Arthur loopt Nederlands record bij de mastersOnze clubgenoot Arthur van Dijk mag zich sinds deze zondag de snelste 50-plusser van ons land noemen op de 1.000 meter.Op de baan van Sparta in het Haagse Zuiderpark rende Arthur zojuist naar de tijd van 2.42.02. Dat is een goede halve seconde sneller dan Marc van Gils (Eindhoven Atletiek) die de ranglijst aller tijden sinds juni 2017 aanvoerde met 2.42.56. De wedstrijd over 1.000 meter in Den Haag vandaag werd overigens gewonnen door Noah Holten (Scopias) in 2.40.55, met op de tweede plaats onze clubgenoot Matt de Haas in 2.40,91. Achter die twee kwam ‘Abraham’ Arthur als derde over de streep.tekst: Olympus’70 website

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en tekst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.