Oktober 2014

 Start BDO loop in Monster
Foto
Acht atleten op het podium in Monster Wesley en Inga wonnen de 5km , Arthur won de 10km
Foto: http://www.olympus70.nl/index.php?page=638&sid=1
 De groep achtervolgers op koploper Tristan Valkenburg tijdens de BDO loop in Monster
Foto
Jan van Hoeven,  Jan van der Meer en Bart van der Kruk tijdens de halve marathon in Monster 26 oktober
foto van Ruitenburg Runners.
foto van Ruitenburg Runners.
foto van Ruitenburg Runners.
foto van Ruitenburg Runners.
Gaaf 1 2, 3,4,5,6,7 tje Wesley , Tristan, Sjoerd , Tom, Ronald, Maarten,Daan !!!!!!!
Gisteren met veel Ruitenburg Runners aan de start van de BDO Loop in Monster, zelf deed ik (Wesley) de 5,7 km en won deze in 20min 32sec! Mooie strijd mannen! (4 foto’s)
foto van Wesley Odenkirchen.
foto van Wesley Odenkirchen.
foto van Wesley Odenkirchen.
foto van Wesley Odenkirchen.
Voor de start in Monser
Foto

In de herfstvakantie deden we zes gezamelijke trainingen in zeven dagen. Presteren doe je samen!
Foto: Zes gezamelijke trainingen in zeven dagen. Presteren doe je samen!
Zaterdag is het weer tijd voor de MONSTER run! Good luck everybody! 
foto van Ruitenburg Runners.
foto van Ruitenburg Runners.
Wesley Odenkirchen zette zondag een mooie prestatie neer tijdens de TCS Amsterdam Marathon. De jonge atleet die pas sinds april 2014 op de club meetraint werd op de 8 kilometer 9de (4de Nederlander) (van de 4709 deelnemers). Trainingsmaatje Sander van Assen ( Zier Running Naaldwijk ) verbeterde zijn pr op de halve marathon flink.
Foto: Wesley Odenkirchen zette zondag een mooie prestatie neer tijdens de TCS Amsterdam Marathon. De jonge atleet die pas sinds april 2014 op de club meetraint werd op de 8 kilometer  9de (4de Nederlander) (van de 4709 deelnemers).  Trainingsmaatje Sander van Assen ( Zier Running Naaldwijk ) verbeterde zijn pr op de halve marathon flink.
Jan van Hoeven is vandaag derde geworden op de 10 km tijdens het Van Buuren Running Circuit bij Pallas’93 in Hellevoetsluis. Een heerlijk zonnetje, beter dan de regen van een jaar geleden. Wel een klein windje tegen op de terugweg. Gefeliciteerd Jan! (Galina Mamaewa bedankt voor de foto!) — met Jan van Hoeven.
Foto: Jan van Hoeven is vandaag derde geworden op de 10 km tijdens het Van Buuren Running Circuit bij Pallas'93 in Hellevoetsluis. Een heerlijk zonnetje, beter dan de regen van een jaar geleden. Wel een klein windje tegen op de terugweg. Gefeliciteerd Jan! (Galina Mamaewa bedankt voor de foto!)
11 oktober 2014
Vier Ruitenburg Runners bij de eerste 7 op de korte cross in Vlaardingen. Hugo van de Haak won op 9 seconden gevolgd door Tristan Valkenburg, Tom de Gelder op 3 en Daan Valstar op 7. Inga Michejenko en Nienke de Ruiter werden 1 en 2 bij de dames. Jaap van Eyk maakte een aantal foto’s
Foto: Vier  Ruitenburg Runners bij de eerste 7 op de korte cross in Vlaardingen. Hugo van de Haak won op 9 seconden gevolgd door  Tristan Valkenburg, Tom de Gelder op 3  en Daan Valstar op 7.   Inga Michejenko en Nienke de Ruiter werden 1 en 2 bij de dames. Jaap van Eyk maakte een aantal foto's
Menno Zuidema heeft een nieuwe team website gebouwd. Hij is te bewonderen op www.ruitenburgrunners.nl Super bedankt Menno echt gaaf!

Ruitenburg Runners
www.ruitenburgrunners.nl
Ruitenburg Runners – middellange afstand lopers van atletiekvereniging Olympus ’70
Honderdtwintig atleten stonden vandaag, donderdag 9 oktober, klaar voor het startschot van de tiende editie van de Korpsloop in het Scheveningse Bos in Den Haag. Dit jaar liepen de collega’s zich in het zweet voor Make-A-Wish Nederland. Dit leverde bijna 3000 euro op.Ilona Lievaart en Jan van der Meer stonden beiden op het podium. Ilona won zelfs bij de dames en Jan werd 3de overall.
Foto: Honderdtwintig atleten stonden vandaag, donderdag 9 oktober, klaar voor het startschot van de tiende editie van de Korpsloop in het Scheveningse Bos in Den Haag. Dit jaar liepen de collega’s zich in het zweet voor Make-A-Wish Nederland. Dit leverde bijna 3000 euro op.</p><br />
<p>Ilona Lievaart en Jan van der Meer stonden beiden op het podium. Ilona won zelfs bij de dames en Jan werd 3de overall.
Wesley Odenkirchen heeft vandaag direct al in zijn nieuwe Ruitenburg adviseurs en accountants tenue zijn persoonlijk record op de 5km verbeterd. Tijdens de Singelloop in Breda werd hij 4de in 16:35 minuten. Van harte gefeliciteerd namens Ruitenburg!
Foto: Wesley Odenkirchen heeft vandaag direct al in zijn nieuwe Ruitenburg adviseurs en accountants tenue zijn persoonlijk record op de 5km verbeterd. Tijdens de Singelloop in Breda werd hij 4de in 16:35 minuten. Van harte gefeliciteerd namens Ruitenburg!
Op 4 oktober hadden we de team presentatie. De atleten rende van het kantoor in Delft naar het nieuwe kantoor in Leidschendam  
Foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.